Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een wonder en brengt grote verandering in je leven. Je hele lichaam is aan het werk om er voor te zorgen dat je baby goed ter wereld komt. Helaas gaat zwangerschap vaak gepaard met klachten van vermoeidheid, vocht vasthouden en krampen. Ook onzekerheden, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling kunnen zorgen dat je niet lekker in je vel zit.

Een massage kan niet alleen lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die je als zwangere vrouw ervaart verminderen.

De zwangerschapsmassage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en je hoofd komt even helemaal tot rust. Hierdoor kan je lichaam rustig herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden en je leert beter te luisteren naar je lichaam.

Het blijkt uit onderzoek (door Tiffany Field, Touch Research Institute in Miami) dat een zwangerschapsmassage positieve invloed heeft op je slaap en zorgt voor minder rugpijn. De bloedcirculatie wordt bevorderd waardoor afvalstoffen, zuurstof en voedingsstoffen sneller vervoerd worden door je lichaam. De massage zorgt voor minder aanmaak van het stresshormoon en zorgt voor minder complicaties tijdens de bevalling.

Prijzen

Massage van 45 min. € 40,-

Massage van 60 min. € 50,-

Massage van 75 min. € 60,-